SUPPORT@FOTLABBET.SE ✓ BESTÄLLNINGAR SKICKAS FÖLJANDE VARDAG ✓ FRI FRAKT FRÅN 399KR

Vanliga frågor & svar

1. Vilka typer av fotprodukter erbjuder ni? Vi erbjuder ett brett sortiment av fotprodukter, inklusive hjälpmedel mot hälsporre, produkter för behandling av hallux valgus, kompressionsstrumpor och mycket mer. Vårt mål är att hjälpa dig med olika fotproblem och förbättra din fotkomfort och hälsa.

2. Hur kan jag beställa från Fotlabbet? Du kan enkelt beställa våra produkter genom att besöka vår webbplats www.fotlabbet.se, välja de produkter du vill köpa och följa instruktionerna i kassan. Om du har några problem med din beställning, tveka inte att kontakta vår kundsupport på support@fotlabbet.se.

3. Vilka betalningsmetoder accepterar ni? Vi accepterar flera betalningsmetoder, inklusive Klarna och Swish. Alla betalningar behandlas säkert och krypterat för att skydda dina personuppgifter.

4. Hur lång tid tar leveransen? Leveranstiden varierar beroende på leveransalternativet du väljer:

  • Standardleverans: 1-2 arbetsdagar Vi strävar efter att skicka din beställning inom 1-2 arbetsdagar efter att betalningen har mottagits.

5. Hur kan jag spåra min beställning? När din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post med spårningsinformation. Du kan använda denna information för att följa din beställning tills den levereras.

6. Kan jag returnera en produkt? Ja, vi erbjuder en enkel och smidig returprocess. Om du vill returnera en produkt, vänligen kontakta vår kundsupport på support@fotlabbet.se inom 30 dagar efter mottagandet av varan. Följ instruktionerna i vår returpolicy för att slutföra returen.

7. Vad gör jag om jag får en defekt eller felaktig produkt? Om du mottar en defekt eller felaktig produkt, vänligen kontakta vår kundsupport omedelbart på support@fotlabbet.se. Vi kommer att arbeta för att lösa problemet så snabbt som möjligt, antingen genom att skicka en ersättningsprodukt eller ge dig en återbetalning.

8. Hur väljer jag rätt storlek på kompressionsstrumpor? För att välja rätt storlek på kompressionsstrumpor rekommenderar vi att du mäter din fot och vadens omkrets enligt våra storleksguider som finns på produktsidorna. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, kontakta vår kundsupport för hjälp.

9. Kan jag få råd om vilken produkt som passar bäst för mina behov? Absolut! Vår kundsupport är här för att hjälpa dig. Om du behöver råd om vilken produkt som passar bäst för dina specifika behov, kontakta oss på support@fotlabbet.se och ge oss så mycket information som möjligt om dina fotproblem.

10. Erbjuder ni några garantier på era produkter? Ja, vi står bakom kvaliteten på våra produkter. De flesta av våra produkter kommer med en garanti som täcker tillverkningsfel. För specifik information om garantin för en viss produkt, vänligen se produktbeskrivningen på vår webbplats eller kontakta vår kundsupport.

Kontakta oss Om du har några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta vår kundsupport på support@fotlabbet.se. Vi svarar vanligtvis inom 3-6 timmar på vardagar.