Om oss

Vi på Fotlabbet brinner för att hjälpa våra kunder med sina fotproblem. Vårt mål är göra det enkelt och smidigt oavsett var i landet du bor att både hitta rätt produkter men även kunskap kring hur och varför du bör använda dem. Vi vet hur viktigt det är med att ha hälsosamma fötter för att kunna vara välmående människor som inte begränsas i vardagen.
 
Vi på Fotlabbet strävar efter att endast jobba med produkter som sätter ortopedisk optimal funktion i främsta rummet. Vår vision är att erbjuda Sveriges mest välsorterade butik för fotvårdsprodukter.
 
Våra kunder är oerhört viktiga för oss och vårt mål är att alltid ge bästa möjliga service. Snabba leveranser är något vi prioriterar högt i den servicen, vårt mål är att du ska ha din beställning inom 1-3 arbetsdagar.
 
En annan viktig käpphäst för oss när det kommer till service är vår kundtjänst. Ofta är man som kund inte helt säker. Passar den här produkten just min fot? Vad finns det för alternativ? Vi brinner för att hjälpa dig med svar på de här frågorna. Kontakt oss gärna på kundtjanst@fotlabbet.se så hjälper vi dig.
 
Företaget Fotlabbet har organisationsnummer 880715-4177 och är givetvis registrerat för F-skatt och moms. Vi har vårt lager i Mjölby och vårt kontor ligger i Linköping.