Hälinlägg

Med ett ordentligt och kvalitativt hälinlägg kan du få bukt med många olika problem som rör dina fötter. Det kan exempelvis handla om att du lider av hälsporre, men inlägget hjälper även i samband med andra problem. Hos oss hittar du inlägg i olika storlekar och i olika material.

Visar alla 2 resultat


Varför bör man använda hälinlägg?

Om du tänker efter inser du ganska snabbt att dina fötter är den kroppsdel som får utstå mest påfrestningar under dagens gång. Av denna anledning är det således extra viktigt att du ser till att du tar hand om dina fötter på rätt sätt. När vi går eller rör på oss är det hälarna som kommer att fungera som stötdämpare och om hälarna inte fungerar optimalt är risken stor att en smärta kan uppkomma. Med hjälp av ett hälinlägg får du den avlastning som dina fötter behöver och inlägget kan liknas med en extra stötdämpning.

När bör man använda hälinlägg?

Om du upplever smärta i hälen när du går, springer eller motionerar eller om du lider av hälsporre, kan det vara hög tid att investera i ett bra hälinlägg. Vid smärta eller ömhet behöver du se till att dämpa trycket och det är precis det som ett hälinlägg gör. Inläggen kan även användas om du vill balansera upp längdskillnader på benen eller om du vill se till att förebygga eventuella problem i framtiden. I vårt sortiment hittar du hälinlägg i olika former och i olika material. På så sätt kan du vara säker på att hitta ett som passar dig!