Hålfotsstöd

I den här produktkategorin hittar du vårt kompletta utbud av hålfotsstöd som på ett effektivt sätt minskar trötthetskänslan i dina fötter. Samtliga produkter är noggrant utvalda och självklart även testade för att säkerställa hög kvalitet och optimal funktion.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


Varför hålfotsstöd?

Värk och trötthetskänsla från dina fötter är ett tecken på att allt inte står rätt till och det behövs åtgärder för att få bukt på detta. Ett hålfotsstöd är en optimal avlastning för hålfoten och ger även en stabilitet som minskar värk och trötthetskänsla i dina fötter. Produkten syftar till att lyfta upp fotvalven till en mer naturlig och mindre belastande position.

Hålfotsstöd är enkla att använda och är definitivt en prisvärd produkt för dig som upplever problem eller smärta i dina fötter. De går att placera i de flesta sorters skor - till och med i vanliga tofflor för inomhusbruk.

När använda hålfotsstöd?

Våra praktiska hålfotsstöd här på Fotlabbet är särskilt framtagna för att kunna användas bekvämt under träning och sportutövande, men även vid långa arbetsstunder på stående fot. Har du märkt att dina fötter värker mer än vanligt eller att hållningen försämras kan hålfotsstöden vara rätt åtgärd. Det gäller både för att lindra smärtan, men även för att förebygga framtida problem med exempelvis pronation eller andra komplikationer.

Oavsett vilken typ av produkt du finner intressant här inne på Fotlabbet kan du lita på kvalitet och funktion. Vi är måna om att erbjuda förstklassiga hålfotsstöd som uppfyller dina förväntningar av en kvalitetsprodukt.